Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 99:62

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 99:62

Od prvog minuta ekipa Partizana je u ovu utakmicu ušla sa čvrstom odbranom, efikasnim napadom i ovakav rezultat se morao očekivati. Imali su i gosti periode dobre igre, posebno u drugoj četvrtini utakmice ali to je kratko trajalo i nije uticalo na krajnji rezultat. Bolji od ostalih kod gostiju bio je Jovanović, dok kod domaćina svi igrači zaslužuju pažnju a posebno MVP utakmice Tojagić.
Bojan Simanić, Čestitao bih mojim momcima na odličnom pristupu utakmice sa Slogom kao i ekipi Sloge na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u nastavku prvenstva. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu i nadam se da ćemo taj trend i nastaviti.
Marko Tojagić, Drago mi je što sam MVP utakmice ali mi još draža ubedljiva pobeda mog tima, gde je svako dao svoj maksimum i doprineo pobedi. čestitke protivniku na fer igri a mojoj ekipi na pobedi.
Saša Đorđević, Čestitam ekipi Partizana pobedu koja je ovoga puta ubedljiva jer jer je kvalitet Partizana došao do izražaja .Moramo da vidimo i analiziramo našu lošu igru kako bi u narednim utakmicama odigrali bolje.
Luka Jovanović, Čestitke momcima iz Partizana na pobedi koja je mogla biti i sa manjom razlikom da smo odigrali kako je trebalo, ali pobeddio je kvalitet Partizana. Za sada to nije bitno već da naredne susrete odigramo kvalitetnije i dođemo dom bolje igre i pobede.

More in Aktuelno