Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 110:58

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Sloga, 110:58

Uraganskim početkom ekipa Partizanana razbila je sve nade protivnika da mogu očekivati bilo šta, osim poraza u ovoj utakmici. Sloga je drugu četvtinu odigrala ravnopravno ali je Partizan dodao gas u drugom poluvremenu i na kraju ubedljivo i zasluženo pobedio.Priznanje MVP igrača utakmice izborio je Mihajlo Petrović a u ekipi Sloge je Dragan Đurić. Utakmica nije bila atraktivna zbog razlike u kvalitetu protivnika.
Vedran Popović, Važna utakmica za nas posle pauze da uhvatimo pravi ritam pred važne utakmice sa Zvezdom , Zemunom. Dižemo postepeno igru a intezitet je veći, nastavljamo dalje da radimo na poboljšanju kvaliteta igre, koji bi trebao da bude naj viši za dva meseca, kada nas očekuju i na jveći izazovi.
Mihailo Petrović, igrač utakmice, Dosta smo radili na poboljšanju igre u pauzi, ispoštovali dogovore iz svlačionice i pobeda je morala da dođe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri.
Vujović Igor, Nismo mnogo rezultatski ni očekivali u ovoj utakmici ali smo očekivali bolju igru i jači otpor protiniku. Na kraju zaslužen poraz moje ekipe i nadamo se boljoj igri u nastavku prvenstva. Čestitke protivniku na pobedi i korektnoj igri.
Goran Bijelić, MVP utakmice, Kao prvo da čestitam ekipi Partizana na pobedi. Mi smo odigrali fer i korektno. Odigrali smo prvu četvrtinu jako loše, posebno u odbrani, što je rezultiralo većom razlikom u korist Partizana a daljim tokom meča ta razlika je bila nedostižna i povećana je. Zaslužena pobeda Partizana a nama predstoje utakmice da opravdamo učestvovanja u ligi.

More in Aktuelno