Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost veternik NS Basket 07, 121:56

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mladost veternik NS Basket 07, 121:56

Od prvog minuta ekipa Partizana je u ovu utakmicu ušla sa čvrstom odbranom, efikasnim napadom i ovakav rezultat se morao očekivati. Imali su i gosti periode dobre igre ali to je kratko trajalo i nije uticalo na krajnji rezultat. Bolji od ostalih kod gostiju bio je Mladenović, dok kod domaćina svi igrači zaslužuju pažnju a posebno MVP utakmice Tahmaz Efe.
Bojan Simanić, Ekipu Mladosti smo shvatili maksimalno ozbiljno i od samog starta imali smo dobar pristup. Drago mi je da je svako ko je igrao dao doprinos pobedi.Protivniku čestitam na fer i korektnoj utakmici i želim im puno sreće u nastavku sezone.
Efe Tahmaz, Ovo je bilo neverovatno iskustvo za moju prvu utakmicu ove godine. Moji saigrači i ja smo odlično igrali u napadu i u odbrani, tako da je popbeda bila sigurna. Čestitke gostima na fer igri.
Milorad Selimović, Čestitam ekipi Partizana pobedu koja je ovoga puta ubedljiva jer je ekipa Partizana kvalitetnija i dobro odigrala utakmicu. Moramo da vidimo i analiziramo našu lošu igru kako bi u narednim utakmicama odigrali bolje.
Aleksa Mladenović, Čestitke momcima iz Partizana na pobedi koja je mogla biti i sa manjom razlikom da smo odigrali kako je trebalo, ali sada to nije bitno već da naredne susrete odigramo kvalitetnije i dođemo do pobede.

More in Aktuelno