Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Soccerb, 55:48

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Mega Soccerb, 55:48

U devetom kolu Triglav kadetske lige Srbije Partizan je u hali u Zemunu dočekao ekipu Mege. Domaćin je slavio nakon čvrste utakmice sa malo poena. Nakon početnog odmeravanja snaga i rezultata 7:7, u drugoj polovini prve deonice domaćini boljom igrom dolaze do prednosti od 19:11. Na početku drugog perioda dolaze i do svoje prve dvocifrene prednosti (21:11) i održavaju je do pred kraj ovog dela kada gosti posle 27:17 nešto boljom završnicom smanjuju zaostatak i na odmor se odlazi rezultatom 33:28. U drugom poluvremenu viđena je još tvrđa igra gde kadeti Partizana uspevaju da zadrže stečenu prednost koja i posle trećeg dela igre ipak ostaje jednocifrena, pa se u poslednji deo utakmice ulazi retultatom 45:37. U četvrtoj četvrtini kadeti Mege pokušavaju da uvedu utakmicu u neizvesnu završnicu. Izgledalo je da će im to poći za rukom, jer dolaze na jedan posed zaostatka pri rezultatu 48:46. Domaćin nije dozvolio više od toga protivniku i uspeva da iskontroliše završnicu i tako prelomi meč u svoju korist i ostvari pobedu konačnim rezultatom 55:48. U Partizanu se istakao Milenković sa 16 poena, a još je dvocifren bio Zagrađanin sa 14 poena, dok su u Megi najefikasniji bili Đapa sa 12 i Avlijaš sa 11 poena.
Simanić B., Odigrali smo jednu tvrdu i borbenu utakmicu. Čestitam mojim momcima na pobedi a protivničkoj ekipi sve čestitke na fer i korektnoj utakmici i poželeo bih im sreću u nastavku prvenstva.
Milenković A., Pre svega bih čestitao protivniku i svojim saigračima. Ovo je bila jedna vrlo tvrda utakmica, pokazali smo karakter i uspeli da sačuvamo domaći teren.
Petrović V., Čestitam ekipi Partizana na pobedi i fer i korektnoj igri. Čestitao bih mojim igračima na borbenosti, ali nismo bili dovoljno koncentrisani i izgubili smo dosta lopti. Ekipi Partizana želim sreću u nastavku takmičenja.
Đapa N., Partizan je imao veću želju i pokazao je veću borbu od nas. Imali su manje izgubljenih lopti i bili su koncentrisaniji, tako da to je po mom mišljenju bilo presudno ko će pobediti utakmicu. Čestitke protivniku.

More in Aktuelno