Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 101:99

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – Konstantin, 101:99

Borbeni i razigrane Nišlije igrali su ravnopravno sa Partizanom sve sve do samog kraja utakmice kada je domaćin sa većom koncetracijom čvršćom igrom rešio ovu utakmicu u svoju korist u trećem produžetku sa košem prednosti. I ako je domaćin igrao bez dva bitna igrača, povređenih Kovačevića i Tarlaća nije dobro opdigrao jer je dozvolio da gosti uvek pariraju ekipi domaćina i da sebi dozvole da odigraju lagano u odbrani i stekao se utisak da su gosti mogli da daju koš kada su god zaželeli. To je rezultiralo sa tri produžetka i gde su domaćini više srećom nego znanjem ostvarili minimalnu pobedu. Kod domaćina treba pohvaliti Lava Cvetkovića i Lazara Stefanovića a kog gostiju Luku Ilića, MVP igrača utakmice i Srefana Mišića koji su bili bolji i zapaženiji od svojih drugova. Uzbudljiva i borbena košarka, juče dva ravnopravna protivnika, gde je domaćin uknjižio dva boda, ali nebi bilo nezasluženo ni da su to uradili i gosti
Vedran Popović, Važna pobeda za nas, očekivano teška utakmica za nas, nismo bili šuterski raspoloženi. Konstantin sjajan u napadu, u igri jedan na jedan fantastično dobra dva igrača i nismo uspeli da iskontrolišemo skok evo celu ligu i to nam je naj veći problem i kada budemo to popravili bićemo na mnogo višem nivou.
Lav Cvetković, MVP igrač ekipe Partizana, Čestitan protivniku jel su pokazali sjajnu borbu na terenu. Imali smo mali pad u drugoj četvrtini, gdeje protivnik ostvario desetak poena prednosti ali smo u nastavku i produžetcima pokazali da smo borbenija i organizovanija ekipa i na kraju dobili meč.
Milan Tubić, Zbog ovakvih uitakmica igramo ovu ligu koje pružaju mogućnost da da mladi igrači obe ekipe napreduju. Ostaje veliki žal što nismo pobedili veliki Partizan, ali ostaje prostor da to uradimo u revanšu. Čestitke Partizanu na dobroj utakmici i atmosferi kao i organizaciji.
Luka Ilić, MVP igrač utakmice, Od samog početka krenuli smo čvrsto i borbeno i nismo dozvolili protivniku veću prednost ali kako se utakmica bližila kraju domaćin je sve bolje igrao i uz dozu sreće rezultat je na kraju bio na strani protivnika sa minimalnom razlikom +2 poena.

More in Aktuelno