Aktuelno

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – I came to play Budućnost, 94:28

TRIGLAV KLS, Partizan NIS – I came to play Budućnost, 94:28

U jedanaestom kolu Triglav kadetske lige Srbije Partizan je dočekao ekipu I came to play Budućnost iz Novog Sada. Domaćin je slavio sa velikom razlikom. Kadeti Partizana su odmah pokazali da su dosta kvalitetnija ekipa od desetkovanih Novosađana i u prvoj četvrtini ne dozvoljavaju ni jedan koš protivniku, za početnih 25:0. U drugoj četvrtini gosti borbenošću dolaze do prvih poena ali Partizan uspeva dodatno da uveća prednost i na odmor se odlazi rezultatom 42:9. Slična slika se viđa i u drugom poluvremenu gde obe ekipe daju priliku svim igračima da zaigraju i utakmica se rutinski završava rezultatom 94:28 u korist domaćina iz Beograda. U Partizanu se istakao Tojagić sa 21 a pratio ga je Stanković sa 15 poena, dvocifreni su još bili Šarenac i Jokić sa 13 i Mihailović sa 12 poena. U gostujućoj ekipi najbolji su bili Bošnjak sa 9 i Banjac sa 8 poena.
Simanić B., Odigrali smo dobru utakmicu, gde su svi momci dobili svoju priliku. Ekipi Budućnosti želim sreće i pre svega zdravlja u nastavku prvenstva.
Tojagić M., Ušli smo jako u utakmicu i otvorili je dobro, to je rezultiralo ovako velikom razlikom. Odigrali smo odbranu kako treba i pokađali šuteve. Ekipi Budućnosti želim sreću u nastavku.
Gagričić Ž., Mi smo ovde došli posle duge pauze i ovo nam je tek druga utakmica od novembra. Odigrali smo utakmicu protiv očigledno superiorog protivnika, izuzetno superiornijeg u odnosu na nas. Za nas je veliki uspeh što smo se plasirali u ovu ligu. Vidi se da je ekipa Partizana jedna selektirana ekipa perspektivnih mladića, s druge strane nama fali još nekolicina bolesnih igrača, tako da pokušaćemo u nekim drugim utakmicama da tražimo svoju prvu pobedu. Ekipi Partizana želimo svu sreću u daljem toku takmičenja.
Bošnjak P., Ne možemo biti zadovoljni zbog igre i rezulatata ali smo u ovom trenutku dali sve od sebe i pokušali da se borimo. Čestitke ekipi Partizana.

More in Aktuelno