Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Zemun, 74:69

TRIGLAV KLS, Mladost – Zemun, 74:69

Još jedna u nizu utakmica dva prijateljska kluba, dva kluba koja izvanredno rade sa mlađim kategorijama, ali i dva ljuta protivnika na terenu. Prvo poluvreme utakmice je obeležila izvanredna igra gostujuće ekipe i njihovo permanentno vođstvo, dok je domaća ekipa bila opterećena imperativom pobede u 1.kolu KLS. Domaćoj ekipi su nedostajala dva bitna igrača /braća Zekavice/a onda se povredio i vrlo bitni igrač u rotaciji Pavle Jekić, tako da su bili inferiorni u svim elementima. Posle lekcije u svlačionici od trenera Šušića, domaći igrači su zaigrali neuporedivo bolje, agresivnije u odbrani i lakim koševima iz kontranapada su na kraju 3.četvrtine imali +2 poena. Dominacija domaće ekipe se nastavila i u 4.četvrtini i potpuno zaslužena pobeda nije izostala. U domaćoj ekipi pored izvanrednog Andrije Šušića su odigrali odlično Obrenić,Perendija i Todorović, a u gostujućoj ekipi pored odličnog Vujčića se istakao i Ivanović. Kadetska ekipa Mladosti se posle nekoliko godina vratila na velika vrata u Triglav KLS, gde joj je objektivno uvek i bilo mesto.
Šušić Mihailo, Zemun i Mladost karakteriše dugogodišnji sportski rivalitet. To su dva ozbiljna kluba u radu sa mlađim kategorijama. I današnja utakmica je bila jako zanimljiva i neizvesna. Sticajem okolnosti, ovo nam je bila četvrta, veoma bitna, utakmica protiv ekipe Zemuna od maja meseca.
Što se nas tiče imaćemo veoma specifičnu sezonu, jer mislim da po prvi put u kadetskoj ligi igra ekipa sa čisto pratećim godištem. Nemamo nikakav imperativ rezultata, ali bi mogli mnogo igrački da dobijemo. Na kraju bih dodao da mi je veliko zadovoljstvo da Mladost ponovo igra jedinstvenu kadetsku ligu. Bez lažne skromnosti, mislim da nam je tu i mesto.
Šušić Andrija, Odigrali smo odličnu utakmicu sʻ obzirom da smo bili oslabljeni za neigranje dva igrača. Nismo ušli najbolje u utakmicu i čitavo prvo poluvreme nismo bili na nivou na kakvom je trebalo. Međutim, skupili smo se na poluvremenu i u drugom delu utakmice,pre svega, pojačali skok i pogodili par bitnih šuteva i to nam je donelo zasluženu pobedu.
Tančić Dragoslav, Čestitam protivniku na zasluženoj pobedi, fer i korektnoj igri. Odigrali smo prvo poluvreme izvanredno,a nakon toga smo u 3.četvrtini napravili niz grešaka da bi eklipa Mladosti preuzela prednost. U 4.četvrtini nismo imali dovoljno snage da se vratimo u meč. Ovu utakmicu su obeležila dva igrača iz Mladosti Šušić sa 31 poenom i indeksom 36 , au našoj ekipi Vujčić sa 29 poena i indeksom 25.
Vujčić Sergej, Jedna prava košarkaška utakmica Kadetske lige Srbije. Želim da čestitam ekipi Mladosti na pobedi, kao i svojoj ekipi na borbi na današnjoj utakmici. Naša dobra igra u prvom poluvremenu je nestala sredinom 3.četvrtine ,kada je Mladost preuzela igru i rezultat u svoje ruke. Nedostajalo nam je snage u 4.četvrtini da bismo napravili preokret. Još jednom čestitke ekipi Mladosti na borbi do samog kraja, na kraju su napravili manje grešaka i zasluženo pobedili.

 

More in Aktuelno