Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Sloboda, 78:77

TRIGLAV KLS, Mladost – Sloboda, 78:77

Još jedna prava košarkaška utakmica dve ekipe podjednakih kvaliteta, rezultatski neizvesna do samog kraja i druga utakmica istih protivnika u kojoj je ekipa Mladosti pobedila sa poenom razlike.Vrlo motivisani igrače obe ekipe su ostavili srce na terenu,igrači Slobode su u završnici imali dva šuta za pobedu, na njihovu žalost nisu ih iskoristili i pobeda je sasvim zasluženo pripala domaćinu.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Izvanredna košarkaška utakmica. Po ko zna koji put ove sezone neizvesna završnica. Odlična košarka igrača sa obe strane.Nijanse su odlučile pobednika. Idemo dalje. Imamo jako težak raspored do kraja.
Jekić Pavle, KK Mladost, U početku smo zaigrali po dogovoru, kasnije nismo uspeli da zaustavimo unutrašnju igru protivnika, pa smo zbog toga gubili na poluvremenu. U drugo poluvreme smo ušli jako motivisani, zaigrali timski i u napadu i u odbrani, publika nas je digla, pa smo podigli nivo odbrane i na kraju slavili neizvesnom završnicom. Srećan sam što smo pogodili šuteve u ključnim trenucima i odigrali odbranu kakvu smo hteli. Čestitke mojoj ekipi, a i ekipi Slobode na odličnoj utakmici i fer i korektnoj igri.
Knežević Branko, KK Sloboda, Izuzetno teška i zanimljiva utakmica. Čestitam ekipi Mladosti na zasluženoj pobedi, a mojim igračima na borbenosti i želji.
Anđić Petar, KK Sloboda, Čestitam ekipi Mladosti na pobedi. Danas nismo imali sreće. Okrećemo se sledećim utakmicama.

More in Aktuelno