Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Partizan, 80:87

TRIGLAV KLS, Mladost – Partizan, 80:87

U prelepoj atmosferi hale u Atenici, uz bučno,fer i korektno navijanje domaćih navijača, igrači Mladosti i Partizana su odigrali pravu prvenstvenu utakmicu, borbenu, sa mnogo htenja ali i prikazanog kvaliteta.Prvo poluvreme je završeno nerešeno uz stalno smenjivanje u vođstvu, a u trećoj četvrtini gostujući igrači su napravili osetniju razliku od sedam poena i koju su zadržali do kraja. Lišeni pomoći Pavla Jekića, bitnog igrača u rotaciji domaćeg tima i hendikepirani nedostatkom visokih igrača, ekipa Mladosti nije uspela da parira na unutrašnju igru Partizana i dominantnih igrača Sijarića i Gujaničića, koji su dominirali u reketu.Potpuno zaslužena pobeda Partizana, ali su se zaista dobro pomučili protiv godinu dana mlađe ekipe domaćina, koji se nisu uplašili od gostujuće ekipe i pokazali da nisu slučajno postali pionirski prvaci Srbije u maju 2023.godine.Sve u svemu, bila je to utakmica za uživanje.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Moramo biti zadovoljni i posle poraza. Veći deo utakmice smo se borili i bili u egalu, sa jednom od najboljih ekipa u ligi. Utakmicu je odlučila unutrašnja igra protivnika, za koju nismo mogli da pronađemo adekvatan odgovor. Čestitam ekipi Partizana na zasluženoj pobedi, ali i mojim igračima na velikoj borbi, htenju i kvalitetu u igri. Idemo dalje, baš onako kako smo zacrtali. Ove godine veliki napredak, a dogodine borba za medalju.
Zekavica Vukašin, KK Mladost, Čestitao bi ekipi Partizana na pobedi, a mojim saigračima sve pohvale za borbenosti i odlično odigranu utakmicu. Od samog početka je bila rezultatska klackalica.Možda smo imali šansu da okrenemo meč u našu korist, ali nažalost nismo uspeli.Mislim da je iskustvo igrača našeg današnjeg protivnika donelo prevagu u njihovu korist. Želim da se zahvalim publici na fantastičnoj atmosferi i podršci.
Simanić Bojan, KK Partizan, Najpre bi želeo da se zahvalim domaćoj ekipi na prijatnom i ljubaznom dočeku ekipe Partizana, a isto tako i čačanskoj publici koja je napravila lep ambijent u kom je odigrana ova utakmica i da im se zahvalim na fer i korektnom navijanju. Što se tiče same utakmice mislim da je bila zanimljiva, ekipe su se smenjivale u vođstvu i veći deo utakmice je bio rezultatski neizvestan. Na kraju utakmice smo uspeli da dođemo do osetnijeg vođstva i tako da dođemo do pobede.Čestitam ekipi Mladosti na fer i korektnoj utakmici i poželeo bi im sreću u nastavku takmičenja.
Daris Sijarić, KK Partizan, Utakmica je bila neizvesna do poslednjeg minuta, ali smo se držali zajedno kao tim i dali smo sve od sebe.Osećam se ponosno što smo uspeli da izdržimo pritisak do samog kraja i da odnesemo vrednu pobedu. Čestitke ekipi Mladosti , želim im sreću u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno