Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Niš, 104:75

TRIGLAV KLS, Mladost – Niš, 104:75

Gostujuća ekipa je tokom tri četvrtine bila u malom rezultatskom zaostatku, ali je odlična igra domaćeg tima u drugoj četvrtini rezultirala sa nedostižnih 17 poena razlike za gostujući tim. Sve u svemu bila je to lepa prvenstvena utakmica i prilika da trener domaćih pruži šansu i svim igračima sa klupe, a oni su se potrudili da opravdaju ukazanu priliku.U domaćem timu se po broju poena istakao kapiten Aleksa Obrenić sa 21 postignutim košem, a poen manje je postigao igrač gostiju Đurić.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Ozbiljno smo odigrali celu utakmicu. Svi igrači su imali svoju ulogu u pobedi. Utakmica je bila izuzetno korektna, zaslugom svih aktera meča.
Perendija Strahinja, KK Mladost, Mislim da smo odigrali sasvim dobru utakmicu, da smo pametno igrali u napadu, sa dosta asistencija, a u odbrani smo bili sasvim solidni i kontrolisali skoro celu utakmicu. Igrali smo kao tim.
Olenik Dino, KK Niš, Čestitam ekipi Mladosti. Pad u drugoj četvrtini je odlučio dalji tok utakmice. Pokušali smo u nastavku drugom vrstom odbrane, ali to nije bilo dovoljno za povratak. Okrećemo se narednom vikendu. U goste nam dolazi ekipa Zemuna, gde ćemo tražiti našu šansu.
Stojanović Matija, KK Niš, Pre svega, čestitao bih protivniku na zasluženoj pobedi. Takođe bih čestitao i saigračima na hrabroj igri i na borbenosti.

More in Aktuelno