Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Mega Bemax, 65:101

TRIGLAV KLS, Mladost – Mega Bemax, 65:101

Kadeti Mege su u potpunosti opravdali ulogu favorita i u prvoj utakmici 16. kola Triglav lige ubedljivo savladali Mladost sa 65:101. Od samog početka utakmice je bilo jasno da je lider na tabeli i jedni neporaženi tim preveliki zalogaj za ekipu Aleksandra Bjelića. Več posle prvih deset minuta gosti su imali plus petnaest, da bi se na veliki odmor otišlo sa rezultatom 33:54. U trećoj četvrtini domaći tim je pružio snažan otpor i taj period rešio u svoju korist 22:16. Ipak, fizički dominantniji igrači Mege poslednju deonicu dobijaju sa ubedljivih 10:31, za konačnih i ubedljivih 65:101.
Domaći igrači su se borili koliko su mogli. Bolji od ostalih u ekipi Mladosti su bili Zlatanović sa 22, Miloš Ilić 20 i Obućina sa 12 postignutih poena. Kod gostiju je najviše poena ubacio Mušikić 22, a slede ća Andrić Marko sa 21, Milošević 16, Kovačević 13 i Agoč 11 postignutih poena.
Aleksandar Bjelić, trener ekipe KK Mladost, Čestitam ekipi Mege na apsolutno zasluženoj pobedi, mislim da su danas demonstrirali zašto su dominantna i ubedljivo najbolja ekipa u Triglav ligi Srbije. Oni su spoj nekolicine reprezentativaca, sjajno vođena ekipa, gde se vidi odličan „rukopis“ trenera koji iz njih izvlači maksimum. Mislim da je publika u Čačku imala priliku danas da vidi jednu odličnu ekipu i pregršt igrača koji će predstavljati budućnost srpske košarke. Ja sam zadovoljan igrom mojih igrača, koji su uspeli tu jednu četvrtinu da dobiju, a takođe sam pružio priliku i nekim igračima koji imaju manju minutažu da se danas pokažu.
Miloš Ilić, igrač ekipe KK Mladost, Pokušali smo da se borimo protiv dominantnije ekipe Mege, koja u dosadašnjem delu prvenstva nema nijedan poraz. Potpuno zaslužena pobeda i čestitam igračima Mege na tome, a mojim saigračima na borbenosti.
Dragoljub Avramović, trener ekipe KK Mega Bemax, Očekivali smo ovako tešku utakmicu, mada rezultat na kraju to ne govori. Sa dolaskom braće Ilić u tim i njihovom visinom, to sad izgleda mnogo ozbiljnije i bolje. Čestitao bih i treneru Bjeliću koji je itekako zaslužan za uspeh ove ekipe.
Filip Stanojević, igrač ekipe KK Mega Bemax, Zadovoljan sam današnjom igrom moje ekipe. Čestitam protivnicima na fer igri, a mi nastavljamo i dalje da jako treniramo.

More in Aktuelno