Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Konstantin, 81:58

TRIGLAV KLS, Mladost – Konstantin, 81:58

Kadeti Mladosti su se u potpunosti revanširali ekipi Konstantina za ubedljiv poraz u prvom delu sezone. Ekipa Aleksandra Bjelića je ubedljivo slavila rezultatom 81:58. Krajnji rezultat, doduše, i ne odslikava najrealnije situaciju na terenu, jer su se uporne Nišlije dugo držale. Kada je gostima ponestalo snage u poslednjoj četvrtini, domaći tim je to iskoristio i stigao do konačnih plus 23.
Dvocifren učinak u ekipi Mladosti su ostvarili Obradović, Obućina, V. Ilić, Zlatanović i Kolarević. Vredno pomena je i da su braća Ilić ostvarili čak 27 skokova.
Bolji od ostalih kod gostiju su bili Marković i Mišić.
Aleksandar Bjelić, trener ekipe KK Mladost, Pre svega čestitke mojim momcima na zasluženoj pobedi, naravno i ekipi Konstantina na jednoj fer i korektnoj košarkaškoj predstavi, a i na svemu onome što su pokazali i ostvarili tokom sezone. To se odnosi i na moje momke i u utakmici koja je direktno odlučivala o visokom šestom mestu i plasmanu na završni turnir, mi smo uspeli da budemo bolji, da odigramo disciplinovano i čvrsto, što nam je i bio primarni zadatak i da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Kao posledica dobro otvorene utakmice, došlo je i do samopouzdanja u napadu koji se reflektuje i kroz 10 datih trojki.
Vuk Obradović, igrač ekipe KK Mladost, Čestitam svojoj ekipi na važnoj pobedi, overili smo šesto mesto i postigli cilj. Bila je jako dobra utakmica, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice, odigrali čvrsto odbranu. U drugoj i trećoj četvrtini se video mali pad, ali smo se vratili i zasluženo slavili. Konstantin je sjajna ekipa, čestitam im na ovoj utakmici, ali i dosadašnjim. Čestitam i saigračima na pobedi.
Dušan Lakić, trener ekipe KK Konstantin, Čestitke Mladosti na pobedi. Uvek je lep osećaj igrati u ovde u gradu košarke i ja to svojim igračima pokušavam svaki put da dočaram. Što se tiče same utakmice, mi nicmo bili na svom nivou, nismo bili ni u kompletnom sastavu, ali to nije alibi za ovakav rezultat na semaforu. Posle naše pobede u Nišu sa nekom sličnom razlikom znao sam da neće biti lako, pogotovu što je ekipa Mladosti odlična, a kolega Bjelić jedan od najboljih trenera u ligi i ja mu želim, od srca, da probaju da se bore za medalju. Još jednom čestitke domaćinu na potpuno zasluženoj pobedi.
Dimitrije Nikolić, igrač ekipe KK Konstantin, Loše smo otvorili utakmicu, imali smo mnogo rupa u odbrani. Kroz celu utakmicu smo se mučili sa napadom, nismo uspeli da sačuvamo prtivničke centre, nismo ispoštovali jedni druge kao ekipa i to je rezultovalo izgubljenu utakmicu.

More in Aktuelno