Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mladost – Crvena zvezda 79:82

TRIGLAV KLS, Mladost – Crvena zvezda 79:82

Ljubitelji košarke u Čačku su zaista uživali u lepoj košarkaškoj atmosferi i odličnoj igri dve prilično ravnopravne ekipe.Domaća ekipa je pružila veliki otpor kvalitetnoj i superiornijioj u visini gostujućoj ekipi, ali u ključnim momentima nisu imali sreće i snage, da u neizvesnoj završnici odnesu pobedu.Možda je utakmicu odlučilo sedamnaest promašenih slobodnih bacanja domaće ekipe i sedam skokova više u napadu dominantne u visini gostujuće ekipe, ali sve u svemu potpuno zaslužena pobeda KK Crvene Zvezde.
Šušić Mihailo, KK Mladost, Dobra i zanimljiva kadetska utakmica. Zvezda je ozbiljno selektirana ekipa. Odigrali si odličnu utakmicu i zasluženo pobedili. Mi u jednu ruku možemo biti zadovoljni što smo parirali takvoj ekipi, ali duboko u sebi imam osećaj da nismo odigrali onako kako smo se spremali i kako smo želeli. Šta je, tu je. Na kraju prvog dela imamo skor 7:4 i mislim da je za ekipu koja je potpuno prateće godište to izvanredan skor. Očekuje nas još teži deo sezone i moramo se potruditi da ostanemo na ovom nivou igara.
Obrenić Aleksa, KK Mladost, Odigrali smo veoma tešku utakmicu protiv kvalitetnog protivnika. Dobro smo je otvorili, ali nam se u drugoj i trećoj četvrtini desio pad u igri. Imali smo dosta promašenih šuteva, kako sa distance, tako i sa linije slobodnih bacanja. To je protivnik iskoristio i sigurnim šutevima napravio dvocifrenu razliku. U četvrtoj četvrtini smo pokazali znatno kvalitetniju igru, kako u odbrani, tako i u napadu, i rezultatski smanjili zaostatak. U ključnim trenucima, kada je trebalo da prelomimo rezultat, nismo bili efikasni što je protivniku donelo pobedu. Čestitam svom timu na trudu i zalaganju, a ekipi Crvene zvezde na fer i korektnoj igri i pobedi.
Majstorović Milan, KK Crvena zvezda, Izuzetno teška utakmica protiv odličnog domaćina, za koga imamo ogroman respekt. Nijanse su odlučivale o pobedniku. Generalno mislim da je utakmica pokazala potencijal ovih momaka koji su budućnost naše košarke.
Marjanović Stefan, KK Crvena zvezda, Čestitam protivniku na izvrsnoj utakmici. Bila je teška utakmica, ali smo uspeli da izvučemo pobedu jer smo igrali kao tim i verovali jedni drugima.

More in Aktuelno