Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Niš, 125:80

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Niš, 125:80

Domaća ekipa Mega MIS je od početka nametnula brz tempo utakmice. Gosti iz Niša su odličnim šutem za tri uspeli da pariraju favorizovanim domaćinima. Na početku druge četvrtine nešto boljom odbranom Mega je uspela da se odlepi na 20 razlike i od tog momenta je konrolisala utakmicu do kraja. Skokovi su odigrali veoma bitnu ulogu jer je Mega imala čak 26 više na kraju utakmice. Sjajnom timskom partijom domaći su ostvarili pobedu od čak 45 poena razlike.
Petar Radonjić, Nisam bio zadovoljan prvom četvrtinom i količinom otvorenih šuteva koju je ekipa iz Niša imala. Na kraju bih pohvalio moje igrače na odličnoj partiji i ako smatram da je odbrana mogla biti puno bolja. Takodje čestitao bih gostujućoj ekipi na borbenosti.
Pavle Bačko, Veoma sam srećan što sam konačno debitovao za Megu i što smo upisali prvu pobedu u ovoj sezoni. Čestitao bih saigračima na odličnoj timskoj partiji.
Dino Olenik, Znali smo i pre utakmice da će ovo biti jedno veoma teško gostovanje. Čestitao bih Megi na zasluzenoj pobedi kao i mojim momcima na hrabroj igri.
Luka Živadinović, Čestitam Megi na pobedi, kao i saigračima na borbenosti.

More in Aktuelno