Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Borac Mozzart, 107:84

TRIGLAV KLS, Mega MIS – Borac Mozzart, 107:84

Veoma tesna utakmica od samog starta, obe ekipe su igrale brzu i efikasnu košarku. Pokušavali su domaći da naprave razliku, ali gosti iz Čačka su imali odgovor na svaku dobru seriju Mege. Prvih 20 minuta utakmice obeležio je odličan napad obe ekipe i tako se na poluvreme otišlo pri trezultatu 48:42 u korist domaće ekipe. Treća deonica bila je prelomna na utakmici, jer su izabranici Petra Radonjića u nju ušli odlučno i čvrsto, i za 5 minuta igre uspeli da naprave seriju od čak 21:4. Vezanim poenima Karalića i Srzentića , Mega je treću četvrtinu završila sa velikih +25. Borac je agresivnom odbranom pokušao da se vrati u meč, ali domaća ekipa je imala rešenja na sve pokušaje gostiju i tako je konačan rezultat glasio 107:84
Petar Radonjić, Veoma zahtevna utakmica od samog starta. Smatram da odbrana nije bila na nivou, ali srećom smo u drugo poluvreme ušli sa drugim stavom i napravili razliku koja nam je kasnije bila dovoljna na pobedimo meč. Čestitao bih gostima na fer i korektnoj igri, kao i mojim igračima na pobedi.
Nikola Karalić, Čestitao bih saigračima na pobedi. Veoma ofanzivno orijentisana utakmica u kojoj smo uspeli da napravimo razliku u trećoj deonici. Čestitke i gostima na borbenosti.
Vladimir Zlatanović, Smatram da smo prvo poluvreme igrali korektno i da smo uspevali da odgovaramo na serije domaćina. Ipak pad u trećoj četvrtini nas je koštao utakmice. Moramo biti skoncentrisani svih 40 minuta ako želimo da pobedjujemo utakmice. Čestitam Megi na zasluženoj pobedi.
Petar Radović, Čestitam domaćoj ekipi na pobedi. Ušli smo odobro u utakmicu, ali nismo uspeli da održimo kontinuitet. Neshvatljiv pad na početku treće deonice bio je prelomni momenat u ovom meču.

More in Aktuelno