Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Sloboda, 118:65

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Sloboda, 118:65

U 13. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Slobodu iz Užica . Dosta lepa I dobra utakmica u hali Mega Factory i pobeda domaćina 118:65. Prva četvrtina je protekla u znaku igrača Mega Bemaxa ,domaćin je krenuo jako od samog starta sa dosta trčanja ,kontra napada I tranzicionih poena. Rezultat 32:13. U drugoj četvrtini smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Igrači Mege su nastavili u svom ritmu dok su se gostujući igrači malo trgli. Drugo poluvreme je iskorišćeno da oba trenera rotiraju sve igrače,konačni rezultat 118:65 I rutinska pobeda igrača Mege. Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Petra . Kovačević 28 poena (12 skokova, indeks 39) I Marka Krtinića 19 (16 skokova, 8 asistencija, indeks 43)
Dragoljub Avramović, Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.Čestitam mojim igračima i spremamo se već za sledeću utakmicu
Marko Krtinić, Zadovoljni smo današnjom igrom dosta kontra napada smo imali i laganih poena.Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Knežević Branko, Čestitam igračima Mege na pobedi bili su bolji u svim segmentima igre
Vuk Marić, Čestitam ekipi Mege,loše smo se vraćali u odbranu I mislim da je to bio ključ što su nas dobili ovolikom razlikom.

More in Aktuelno