Aktuelno

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Mladost Veternik Sports World, 97:65

TRIGLAV KLS, Mega Bemax – Mladost Veternik Sports World, 97:65

U 9. Kolu Triglav Kadetske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Mladost Veternik 97:65. Košarkaši Mege krenuli su jako od samog starta sa dosta trčanja I kontra napada što je I dovelo do rezultata posle prve četvrtine 28:23 u korist domaćina. Druga četvrtina je takođe protekla u znaku igrača Mega Bemaxa što se I videlo po rezultatu gde se na odmor otišlo sa 54:38 za domaćina.
U drugom poluvremenu takodje smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Videlo se da je gostima ponestalo snage što je I pokazao rezultat poslednje cetvrtine gde je bilo 21:16. Konacan rezultat 97:65 . Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Kovačević Petra koji je postigao 13 poena 19 skokova I 7 asistencija, dok u Mladosti najkorisniji igrač je bio Medarevic sa 9 poena I 10 skokova.
Dragoljub Avramović, Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.Čestitam mojim igračima i spremamo se već za sledeću utakmicu
Petar Kovačević, Zadovoljni smo današnjom igrom i pobedom,što je i rezultat na kraju utakmice pokazao. Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Goran Zeljkovic, Čestitam igračima Mege na pokazanoj partiji,dobro smo otvorili utakmicu ali smo posle prve četvrtine stali ,ušli smo bojažljivo u drugo poluvreme.
Medarevic Vojin, Pre svega čestitam domaćinu na fer I korektnoj igri ,sjajna ekipa ,nama ostaje da se sada što bolje spremimo za sledeću utakmicu.

More in Aktuelno