Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dznamic Vip Pay – Mladost Veternik NS Basket 07, 114:56

TRIGLAV KLS, Dznamic Vip Pay – Mladost Veternik NS Basket 07, 114:56

ANDREJ JOKSIMOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Odigrali smo jednu odličnu utakmicu kod kuće i mislim da smo bili apsolutni favoriti nad našim protivnikom istrčali smo dobro bili agresivniji od njih i to je donelo pobedu.
SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Utakmica se završila sa neočekivanom velikom razlikom kako je krenula prva četvrtina. Mislim da smo glavne stvari zaustavili njihove glavne igrače u tom momentu otvorili su se kontra napadi i napravili praktično ovu razliku u drugoj i trećoj četvrtini. Dobar posao za nas nastavljamo dalje i sve ide svojim tokom.
STRAHINJA ĆURČIĆ IGRAČ KK NS BASKET 07, Igrali smo danas protiv jakog protivnika koji je igrao agresivno i to je rezultiralo njihovom zasluženom pobedom. Nama je taj nedostatak agresivnosti falio za egal kojem smo se nadali danas. Izgleda da nam nije bio dan. Sve čestitke protivniku i nadamo se boljoj igri u revanšu.
MILORAD SELIMOVIĆ TRENER KK NS BASKET 07, Po ko zna koji put nismo dobro odigrali na agresivnost na ovom nivou. Čestitam domaćinu na fer i korektnoj igri i na zasluženoj pobedi. Mislim da je razlika prevelika ali mi ćemo se potruditi u narednom periodu da dostignemo taj nivo agresivnosti i tako organizujemo svoju igru.

More in Aktuelno