Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Zemun, 82:59

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Zemun, 82:59

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam mojim momcima na dobroj utakmici. Pristup je bio na nivou i to je dovelo do pozitivnog rezultata. Ekipi Zemuna želim sve najbolje u ostatku prvenstva.
MATIJA PRELEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Važna utakmica za nas da nastavimo pobednički niz, energija i koncetracija nam je padala na početku meča ali u drugoj četvrtini smo nametnuli naš ritam i držali smo ga do kraja utakmice. Nadam se da će ovako biti do kraja prvenstva.
ALEKSADAR OBAJDIN TRENER KK ZEMUN, Pre svega želim da čestitam Dinamiku na zasluženoj pobedi, u drugoj četvrtini su osetili naš pad i preokrenuli utakmicu totalno u njihovu korist, vodili tokom celog drugog poluvremena i na kraju zasluženo pobedili. Imamo još dva kola do kraja borićemo se pa šta bude.
VID KRUNIĆ IGRAČ KK ZEMUN, Dobra utakmica, naš današnji rival nas je pretrčao, ostavili smo im dosta otvorenih šuteva, koncetracija nije bila na nivou i nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Dinamik je bio bolji danas i želim im svu sreću u nastavku takmičenja.

 

More in Aktuelno