Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Star, 76:66

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Star, 76:66

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC, Na momente smo imali padove u igri. Koncetracija i fokus na zadatke koje sam dao pojedinim igračima nije bio na zadovoljavajućem nivou. Ispravićemo to već u sledećoj utakmici.
JOVAN RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC, Mislim da smo zasluženo pobedili. Malo nam je lošija odbrana bila u nekim trenucima ali kada smo skupili odbranu sve je išlo kako treba. Nije nas išao šut na ovoj utakmici ali dobro biće bolje sledeći put.
MILE MEDJAKOVIĆ TRENER KK STAR, Utakmica je bila zanimljiva i borbena moji igrači su malo hendikepirani snagom i visinom ali smo se borili pošteno. Rezultat je realan u skladu sa utakmicom. Čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj pobedi.
MVP VUK KOVIJANIC KK IGRAČ STAR, Teška i borbena utakmica sa obe strane. Čestitao bih protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobedi. Dok nas je išao šut sa distance parirali smo protivniku. Nismo ispoštovali neke dogovore iz svlačionice. Nadam se da ćemo greške koje smo pravili danas, ispraviti već sledeće nedelje, okrećemo se sledećoj utakmici.

More in Aktuelno