Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – SPD Radnički doo, 91:80

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – SPD Radnički doo, 91:80

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Ostale su nam još tri utakmice pre ove bile do kraja gde nam je cilj da pobedimo sve tri kako bi osvojili što bolji plasman. Možda i zbog toga je danas u nekim trenucima zbog neodgovornosti bila loša igra ali pobedi se ne gleda u zube tako da smo zadovoljni.
ALEKSA RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Agresivnom igrom u odbrani i u napadu u prvom poluvremenu smo napravili veliku razliku i zahvaljujući toj razlici na kraju smo i pobedili.
DARKO BRAJKOVIĆ TRENER KK SPD RADNIČKI, Čestitao bih ekipi Dinamika na odličnoj utakmici, mislim da nas je prvo poluvreme koštalo rezultata na kraju oni su bolje otvorili utakmicu bili su jači bili su konkretniji. Mi smo posle toga probali da odgovorimo agresivnošću ali nismo uspeli. Mi se spremamo dalje za sledeće utakmice.
NENAD FILIPOVIC IGRAČ KK SPD RADNIČKI, Želeo bih da čestitam ekipi Dinamika na fer i sportskoj borbi. Bila je jako zanimljiva utakmica sa puno oscilacija u rezultatu u drugom poluvremenu. Nekoliko puta smo se vraćali ali nismo uspeli da održimo tu energiju. Okrećemo se poslednjim dvema utakmicama u prvenstvu i nadamo se da ćemo ih dobiti i otići na završni turnir. Želim svu sreću ekipi Dinamika u nastavku prvenstva.

More in Aktuelno