Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – SPD Radnički d.o.o., 85:79

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – SPD Radnički d.o.o., 85:79

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Ovo je bila mnogo bitna utakmica za nas i to je razlog što je bilo više nervoze nego što bi to trebalo. Drago mi je i voleo bih da bude više ovakvih utakmica koje su većim delom u egalu i uvek insistiraju na dobrim odlukama. Idemo dalje ima još jedna utakmica do plej ofa.
UROŠ MALEŠIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Pre svega hteo bih da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri, držali smo se do poslednjeg minuta pogodili smo neke teške šuteve i mislim da smo zasluženo odneli pobedu.
IGOR TODOROVIĆ TRENER KK SPD RADNIČKI: Prisustvovali ste jednom dobrom meču dobra utakmica. Na obe strane je bilo dosta brzih poena igre iz tranzicije Dinamik je imao malo više sreće u toj završnici pogodili su neke otvorene šuteve koje smo mi nažalost promašili, imali smo svoju šansu koju nismo iskoristili i idemo dalje. Čestitke ekipi domaćina na dobroj i fer igri a mojim momcima da se spremamo i da završimo ligu u pravom svetlu ova zadnja 2 kola.
ILIJA DURUTOVIĆ IGRAČ KK SPD RADNIČKI: Hteo bih da čestitam ekipi Dinamika na izuzetno dobro odigranoj utakmici, pogađali su dosta izuzetno teških šuteva. Hteo bih i da zahvalim svojim saigračima na velikoj borbi jer niko nije očekivao da ćemo biti ovde a kamoli da se borimo za top 8.

More in Aktuelno