Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Sloga, 87:46

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Sloga, 87:46

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobedi kao i ekipi Sloge na fer i korektnoj igri. Mi smo danas bili favoriti i tu ulogu smo uspeli da opravdamo jednom koncentrisanom i kvalitetnom igrom svih 40 minuta. Još jednom čestitam mojim momcima na posvećenosti i okrećemo se sledećoj utakmici derbiju sa Partizanom naredne nedelje.
STRAHINJA MIJAILOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Bitna pobeda. Ispoštovali smo dogovore iz svlačionice i opravdali ulogu favorita u meču. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri i želim im sreću u nastavku takmičenja.
MIRKO RAKIĆ TRENER KK SLOGA, Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi. Mi u ovom meču nismo odradili ono šta smo se dogovorili, očajni procenti šuta, pogotovu slobodna bacanja samo 54%, za 3 poena samo 12% i u jednoj ovakvoj utakmici mi nismo imali šta da tražimo sa odličnom ekipom Dinamika.
VUKAŠIN MUŠIKIĆ IGRAČ KK SLOGA, Dobro smo otvorili utakmicu, agresivno, međutim onda nam se desio pad u igri jer dogovore na treningu i iz svlačionice nismo ispoštovali. Dinamik je zasluženo pobedio i ja im čestitam na tome a mi se okrećemo pripremama za sledeće kolo.

More in Aktuelno