Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Radnički 1950, 78:50

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Radnički 1950, 78:50

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Ovo je bio jedan derbi danas jer ovo je bila borba za neko treće ili četvrto mesto na tabeli. Spremili smo se dobro, oni su imali jako dobre i kvalitetne utakmice ranije tako da su i ovako bez tih pobeda bili ozbiljan protivnik a mi smo najkocentrisanije osmislili dogovorili i odradili tako da jedna pobeda više i svaka čast mojim momcima. Dobra, dobra utakmica.
JOVAN RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Prvo bih čestitao protivniku na fer i korektnoj igri odigrali su solidnu utakmicu borili su se do kraja. Mi smo ispoštovali dogovore iz svlačionice i pobedili relativno lako bez nekih većih problema. Ova utakmica je bila jako bitna za nas i pomogla nam je da učvrstimo to mesto u top 4 ekipe.
BOJAN ERIĆ KK RADNIČKI 1950: Od samog starta smo loše otvorili utakmicu igrali smo sa manje energije nego naš protivnik a protivnička ekipa je to znala da iskoristi. Nismo mogli nikako da se povratimo u daljem toku meča. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri i nadamo se boljim rezultatima u nastavku takmičenja.
DANILO GLIŠOVIĆ KK RADNIČKI 1950: Sve čestitke ekipi Dynamica na izuzetnoj utakmici i na vrhunskom otvaranju utakmice u prvoj četvrtini ušli smo sa dosta manje energije malo nas je umor stigao i bolesti igrača mada to nije opravdanje za ovakav rezultat pozabavićemo se malo ovim moraćemo dublju analizu da napravimo svega ovog i da se pripremimo što bolje za nastavak sezone. Ekipi Dynamica želim puno uspeha u nastavku sezone.

More in Aktuelno