Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 80:69

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Konstantin, 80:69

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Kao što sam već govorio iz utakmice u utakmicu vraćamo se neki ritam koji nam odgovara, mislim da ćemo i dalje da napredujemo i igramo sve bolje i bolje. Ulazimo u neki ritam kada treba da igramo 3 utakmice nedeljno da bi mogli da nadoknadimo sve i nadam se da će biti sve bolje i bolje.
ALEKSA RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Bilo je napeto tokom cele utakmice ali pred kraj tranzicionom igrom i dobrom odbranom smo dobili ovaj meč.
MILAN TUBIĆ TRENER OKK KONSTANTIN, Odlična utakmica, prava u rangu takmičenja koje igramo. Ovo je bio jedan dobar meč za nas posle utakmice kod kuće koju smo dobili teškom mukom što se kaže na mišiće, motivacija je bila odlična pogotovu kad se igra ovde i to protiv kolege Josića, koji je inače moj mentor bio, nekom našom igrom držali smo se skoro do kraja utakmice ali nekim našim greškama i kvalitetom domaćina utakmica je otišla na njihovu stranu. Jedna odlična košarkaška predstava bilo je dosta gledalaca i odlična atmosfera i jako mi je drago što smo ostavili dobar utisak. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi a mojim momcima na dobroj borbi.
NIKOLA PETROVIĆ OKK KONSTANTIN, Od početka utakmice smo jako ušli i trudili smo se da se nosimo sa protivnikom i dobro smo se držali skoro do kraja utakmice ali nekoliko trenutaka ne pažnje i par promašenih slobodnih bacanja i to je dovelo do toga da se protivnik odlepi. Svaka njima čast odlična jaka i čvrsta utakmica dali smo sve od sebe ali je protivnik pobedio.

 

More in Aktuelno