Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Joker, 91:59

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Joker, 91:59

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Želim da čestitam protivniku na fer i korektnoj igri. Moji momci su krenuli na početku bez energije i dosta stegnuto i to je trajalo celu prvu četvrtinu. Od druge četvrtine smo tek počeli da namećemo naš ritam koji smo držali do kraja meča. Čestitam mojim momcima na pobedi ali nema opuštanja već od sutra počinjemo pripreme za sledeće kolo protiv Vojvodine u Novom Sadu.
MATIJA POPOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Želim da čestitam ekipi Jokera na odličnoj utakmici i mojoj ekipi na pobedi. Pripremamo se za sledeće gostovanje u Novom Sadu protiv Vojvodine.
IVIĆ BLAGOJA TRENER KK JOKER, Čestitam ekipi Dinamika na potpuno zasluženoj pobedi vidi se jedno veće iskustvo i individualni kvalitet uigrana ekipa. Ovo je naša potpuno nova generacija i prvi put su zajedno. Za nas je veliki uspeh što smo uopšte u ovom elitnom takmičenju, TRIGLAV KLS, nama ostaje da treniramo i radimo.
LUKA ZMAJEVIĆ IGRAČ KK JOKER, Čestitam ekipi Dinamika na pobedi bili su mnogo bolji. U prvom poluvremenu promašili smo dosta zicera i penala, a oni su sa druge strane sve ubacivali i utakmica je otišla u njihovu korist. Mi se okrećemo sledećem kolu protiv Zvezde kući a Dinamiku želim puno sreće u nastavku sezone.

More in Aktuelno