Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Futog NS Basket 07, 78:72

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Futog NS Basket 07, 78:72

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Ovo je četvrta naša pobeda u nizu ali mislim da sam ovom pobedom najmanje mogao da budem zadovoljan mislim da smo danas bili najmanje tim u ove četiri utakmice i pre toga onih kvalifikacija moraćemo da radimo a i imali smo malo problema tokom nedelje sa nekim povredama i sa uigranošću ekipe ali na nama je da radimo i da budemo bolji. Sledeći meč je derbi protiv Mege i mislim da ćemo se spremiti dobro.
VUK ŽIVANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri a mojim momcima na pobedi. Nismo krenuli dobro u prvom poluvremenu ali u drugom ispoštovali smo dogovore iz svlačionice i to je na kraju donelo rezultat.
MILORAD SELIMOVIĆ TRENER KK NS BASKET 07, Bila je dobra utakmica, mi tražimo svoju formu, svoju igru a i imali smo problem sa koronom. Ja nisam vodio prvo kolo a drugo smo odložili. Nikako da budemo kompletni fali nam bek iz prve postave možda naš najbolji igrač Savanović prosto Boris Gavranić je danas kao rekonvalescent pružio sve što je mogao van forme je nadam se ćemo nastaviti dobro da radimo i da ćemo našu sreću potražiti na drugim utakmicama.
BOJAN RODIĆ IGRAČ KK NS BASKET 07, Mislim da smo igrali dobro ali na kraju su presudile neke elementarne stvari, promašili smo dosta bacanja, dosta izgubljenih lopti ekipa je još u razvoju.

More in Aktuelno