Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Crvena zvezda mts, 56:59

TRIGLAV KLS, Dynamic Vip Pay – Crvena zvezda mts, 56:59

SAŠA NIKITOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Dobra utakmica puna energije puna željom za pobedom, puna nekih detalja košarkaških i dobrih i loših. Mislim da se igrači na ovakvim utakmicama sigurno razvijaju ovako na egalima a manje na 30 ili 40 razlike i smatram da je više ovakvih utakmica bilo bi još bolje.
STEFAN DABOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Napeta utakmica do samog kraja. Mislim da je presudila njihova serija od 8 poena u trečoj četvrtini što je pokazao i broj ukradenih lopti na kraju mislim da je 13. Nadam se boljem nastavku sezone.
MILOŠ OBRENOVIĆ TRENER KK CRVENA ZVEZDA MTS, Možda najlepša utakmica ove sezone najneizvesnija. Mislim da su obe ekipe prevashodno po pitanju energije ispunile neke zahteve. Naravno da je bilo dosta grešaka i sa jedne i sa druge strane što je normalno za mlade igrače kad igraju sa punim intezitetom. Bilo koja ekipa da je pobedila večeras ne bi bilo ne zasluženo. Čestitam ekipi Dynamica na fer i korektnoj igri i na lepoj košarkaškoj predstavi a mojim igračima na pobedi čeka nas nastavak prvenstva da analiziramo neke stvari i da ih ispravimo i u nastavak prvenstva da uđemo još pametniji i bolji.
OGNJEN VUKAS IGRAČ KK CRVENA ZVEZDA MTS, Nismo dobro počeli utakmicu, nismo ispoštovali dogovore iz svlačionice niti je bilo naše prepoznatljive odbrane. U drugom delu utakmice čim smo vratili našu odbranu to je počelo da donosi rezultat. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri i na dobroj utakmici.

 

More in Aktuelno