Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Čačak 94 Quantox, 70:82

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Čačak 94 Quantox, 70:82

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Čestitam protivniku na pobedi. Mi ćemo analizirati ovu utakmicu da ukažem igračima na greškama koje su pravili i da ih do sledeće utakmice otklonimo.
MATIJA MILIĆEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Pre svega hteo bih da čestitam protivniku na pobedi, loša komunikacija od samog početka u odbrani i napadu. Na kraju smo to pokušali da stignemo ali nismo uspeli. Nastavljamo borbu za finalni turnir.
DEJAN KOLAREVIĆ TRENER KK ČAČAK 94: Ovde smo došli posle četiri jako teške utakmice posle najbolje četiri ekipe a danas smo se pribojavali jer znam dobro koliko je moj kolega Milan Josić iskusan i dobar trener i kako Dinamik radi sa mlađim kategorijama, međutim mi smo zaista fantastično otvorili utakmicu i odigrali verovatno naše najbolje prvo poluvreme u sezoni i mislim da smo već tada rešili pitanje pobednika. Drugo poluvreme, naravno i bio je očekivan pad ali ni jednog trenutka pobeda nije dolazila u pitanje i jako mi je drago da smo ovom pobedom osmoj u sezoni došli u priliku da se borimo čak i za šestu poziciju što je fenomenalan uspeh obzirom da smo mi debitanti u Triglav KLS – u.
JAKOV TATIĆ IGRAČ KK ČAČAK 94: Loše smo ušli u utakmicu i konfuzija je trajala prva 2 minuta a onda smo nastavili da igramo jednu od boljih partija u celoj sezoni i nadamo se da ćemo nastaviti ovako do kraja sezone i otići na šestu poziciju.

More in Aktuelno