Aktuelno

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Borac Mozzart, 88:82

TRIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Borac Mozzart, 88:82

BOŽIDAR BABOVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitam mojim momcima na zasluženoj pobedi i ekipi Borca na odličnoj utakmici i fer i korektnoj igri mislim da je bila lepa utakmica i za publiku imalo je i šta da se vidi pregršt lepih poteza. Zadovoljni smo pobedom i idemo dalje.
ANDRIJA RADOJIČIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Pre svega dobra utakmica a želeo bih da čestitam ekipi Borca na borbenosti, ispoštovali smo dogovore iz svlačionice i to je rezultiralo pobedom.
VLADIMIR ZLATANOVIĆ TRENER KK BORAC MOZZART, Prvo bih čestitao ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi ali i mom timu koji je bio svih 40 minuta na visokom nivou nažalost imali smo i taj jedan šut za izjednačenje na 85 : 82 ali nažalost promašili smo. Iskreno ovo je stvarno iznad svih mojih očekivanja obzirom da nam je cela petorka otišla u neke klubove počevši od Reala pa da ne nabrajam dalje i ovo su momci koji su danas dobili šansu.
ALEKSANDAR KRUNIĆ IGRAČ KK BORAC MOZZART, Od početka smo igrali egal utakmicu sa puno energije i malo je falilo da odemo u produžetke. Čestitam ekipi Dinamika na pobedi i mojoj ekipi na borbenosti

More in Aktuelno