Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – SPD Radnički d.o.o., 89:59

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – SPD Radnički d.o.o., 89:59

Izjava trenera SPD Radnički: Nismo uspeli da odgovorimo na agresivnu igru Crvene zvezde, pogodili su dosta šuteva van linije za tri poena, gde su i napravili razliku koju su posle održavali i povećavali. Nastavljamo dalje, očekuje nas utakmica sa Slogom, gde ćemo pokušati da dođemo do druge pobede. Čestitam ekipi Crvene zvezde na pobedi.
Izjava igrača SPD Radnički: Nismo uspeli da iznenadimo ekipu Zvezde, zasluženo su pobedili. Mi se okrećemo sledećoj utakmici kod nas gde nam gostuje Sloga iz Kraljeva i nadam se pobedi.
Izjava trenera Crvene zvezde mts: Čestitam svojim igračima na pobedi, sproveli su sve ciljeve koje smo dogovorili u svlačionici, i raduje me napredak u igri. Dobra utakmica pred derbi, zaostalo kolo i već krećemo pripremu za tu utakmicu koja nas očekuje u sredu.
Izjava igrača Crvene zvezde mts: Bitna pobeda za nas, nastavljamo da se uigravamo i da iz utakmice u utakmicu budemo sve bolji. Derbi u sredu će biti najbolji test koliko smo napredovali kao ekipa u odnosu na poraz od Mege.

More in Aktuelno