Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – SPD Radnički d.o.o., 88:72

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – SPD Radnički d.o.o., 88:72

Izjava trenera SPD Radnički d.o.o., Čestitao bih zvezdi na pobedi, od samog starta su nametnuli svoj ritam igre i kontrolisali utakmicu do samog kraja. Borili smo se koliko smo mogli, ali protivnik je bio bolji svih 40 minuta. Dočekujemo Slobodu u sledećem kolu i očekujem da ćemo se izboriti za završni turnir.
Izjava igrača SPD Radnički d.o.o., Nismo uspeli da ponovimo uspeh iz prvog dela sezone kada smo pobedili Zvezdu, nismo imali rešenje pod košem protiv Andrije Vukovića, što im je kasnije dalo prostora za otvorene šuteve. Okrećemo se narednoj utakmici i nadam se pobedi.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Čestitam svojim igračima, revanširali su se za poraz u Kragujevcu. Odigrali smo korektno u oba pravca, kontrolisali tri četvrtine, dok smo u poslednjoj malo opušteno odigrali i zbog toga nisam zadovoljan. Sledi nam derbi sa Borcem u odloženom kolu i možda najteža utakmica za ove momke do sada u ligi, ali ako ponovimo igru iz prethodne dve utakmice, mislim da nećemo imati većih problema.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Važna pobeda za nas, obzirom na poraz u prvom delu sezone, čestitao bih ekipi Radničkog na fer igri, mi se okrećemo Borcu koji nam sleduje u toku nedelje i očekujem da ćemo odigrati još jednu dobru utakmicu.

More in Aktuelno