Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Spartak Office Shoes, 84:66

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Spartak Office Shoes, 84:66

Izjava trenera Spartak office shoes, Čestitam zvezdi na pobedi, obzirom na broj igrača koji su stigli u Beograd, odigrali smo sasvim korektnu utakmicu, borili su se što mi je najviše bilo bitno. Očekuje nas borba za top8 i nadamo se odlasku na završni turnir.
Izjava igrača Spartak office shoes, Došli smo da pokušamo da iznenadimo zvezdu iako smo imali kadrovskih problema, ali nismo uspeli, kontrolisali su igru od samog početka i održavali razliku. Mi se okrećemo redovnom kolu koji je za vikend i nadam se boljoj igri u odnosu na večeras.
Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Otvorili smo utakmicu možda i najbolje u dosadašnjem prvenstvu, što je značilo u nastavku utakmice da održimo prednost i bez nekih problema privedemo utakmicu kraju. Ostaje nam još veliki broj utakmica što zaostalih što redovnih, ali nadam se da ćemo iz utakmicu u utakmicu biti bolji i spremno dočekati završnicu.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Čestitam saigračima na pobedi. Bitna pobeda u zaostaloj utakmici, za vikend nas očekuje utakmica sa Radničkim da im se revanširamo za poraz u Kragujevcu i da dižemo formu za završnicu.

More in Aktuelno