Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Partizan, 42:62

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Partizan, 42:62

Izjava trenera Partizana: Utakmica na mali broj poena, gde smo se bolje snašli od Crvene zvezde. Čestitam mojim momcima na pobedi i odličnom pristupu. Mnogo je bitno kada se derbi pobedi, zbog samopouzdanja kod momaka za nastavak takmičenja. Potrudićemo se da nastavimo u istom ritmu do kraja prvog dela lige.
Izjava igrača Partizana: Vrlo bitna pobeda za nas, čestitam svojim saigračima na igri i košarkašima zvezde na fer utakmici. Idemo utakmicu po utakmicu i nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz i u narednim kolima.
Izjava trenera Crvene zvezde mts: Čestitao bih Partizanu na pobedi. Imali smo dosta otvorenih šuteva koje nismo realizovali, što je verovatno i unelo nervozu u moje igrače. Nismo ispoštovali dosta stvari u napadu iako smo u odbrani igrali sasvim korektno. Prvi derbi izgubljen, nastavićemo da radimo i treniramo i već u subotu nas čeka redovno kolo protiv uvek neugodnog Beka.
Izjava igrača Crvene zvezde mts: Loša utakmica za nas, na kraju i ubedljiv poraz. Pogledaćemo utakmicu opet i pokušati da izvučemo sve greške i da ih u što kraćem roku ispravimo. Čestitam ekipi Partizana na pobedi.

More in Aktuelno