Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Futog NS Basket 07, 99:57

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda mts – Futog NS Basket 07, 99:57

Izjava trenera Crvene zvezde MTS, Čestitam svojim igračima na pobedi. Pokazali su karakter posle poraza u Kragujevcu i ovu utakmicu odigrali u dobrom ritmu i pobedili ekipu Futoga. Očekuje nas dva derbija u ovoj nedelji, protiv Partizana u zaostalom kolu i protiv Mege u gostima. Ostaje nam da se pripremimo za te dve utakmice i polusezonu da završimo na pravi način.
Izjava igrača Crvene zvezde MTS, Svojim saigračima čestitam na pobedi, prvo poluvreme je bilo sa dosta odsilacija, pa smo u drugom zaigrali dosta bolje. Ekipi Futoga čestitam na fer igri i puno sreće u nastavku prvenstva, a mi nastavljamo pripremu za derbi koji nas očekuje.
Izjava trenera Futoga, Ekipi Crvene zvezde čestitam na pobedi, pokazali su svoj kvalitet i u drugom poluvremenu nas slomili čvrstom odbranom i tranzicijom. Mojim igračima je veliko iskustvo igrati protiv velikih klubova kao što je Crvena zvezda i nastavićemo da radimo u istom ritmu.
Izjava igrača Futoga, Do poluvremena smo se nekako držali, ali smo jako loše nastavili u drugom poluvremenu i ekipa Crvene zvezde je zasluženo pobedila i na tome im čestitam.

More in Aktuelno