Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Konstantin, 114:47

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Konstantin, 114:47

Izjava trenera Konstantin Niš: Čestitala bih ekipi Crvene zvezde, opravdali su ulogu favorita, agresivnošću i trčanjem su razbili našu odbranu i otišli na razliku koja je bila dvocifrena već posle 4 minuta igre. Takođe visinski nismo baš mogli da pariramo zvezdi, što je i dovelo do veliko broja skokova kod njih.
Izjava igrača Konstantin Niš: Nažalost nismo uspeli da ispariramo zvezdi, pokazali su svoju snagu i kada igraju brzu košarku, teško je sa njima igrati. Nastavljamo da radimo, već u subotu nas očekuje druga utakmica i nadam se boljoj igri.
Izjava trenera Crvene zvezde: Dobar početak godine, preneli smo sve planove iz svlačionice i maksimalno ušli u meč. Očekuje nas derbi protiv Borca i nadam se da ćemo sa istom energijom ući u taj meč i odneti pobedu na teškom gostovanju.
Izjava igrača Crvene zvezde: Čestitao bih svojim saigračima na pobedi, a ekipi Konstantina na fer utakmici. Bitna pobeda za period koji nas očekuje i niz jačih utakmica. Nastavićemo u ovom ritmu treniranje i očekujem da se niz pobeda nastavi.

More in Aktuelno