Aktuelno

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Čačak 94 Quantox, 89:70

TRIGLAV KLS, Crvena zvezda – Čačak 94 Quantox, 89:70

Izjava trenera Čačak 94: Čestitao bih zvezdi na pobedi, kontrolisali su utakmicu svih 40 minuta, i zasluženo pobedili. Zadovoljan sam igrom mojih igrača i vidim napredak kod njih u ovoj utakmici u odnosu na prvi meč sa zvezdom kod nas, što mi je i cilj. Posle par teških utakmica očekuje nas borba za najboljih osam i nadam se da ćemo napraviti uspeh i plasirati se na završni.
Izjava igrača Čačak94: Nažalost nismo uspeli da iznenadimo Crvenu zvezdu, iako smo u prvoj četvrtitni bili u egalu i imali plus jedan, u drugoj četvrtini zaigrali su agresivnije i uvećali rezultatsku razliku, koju su do kraja meča održavali. Okrećemo se sledećoj utakmici i nadam se pobedi.
Izjava trenera Crvene zvezde: Čestitam mojim igračima na pobedi, protiv vrlo nezgodne i atipične ekipe, koja dosta šutira i igra brzo. Napokon smo ušli u neku formu i igru kakvu želimo da imamo do kraja sezone, dosta agresivnosti i otvorenih šuteva, što mislim uz povratak dva bitna igrača iz povrede, biće još bolje. Čeka nas gostovanje u Kragujevcu, očekujem da ponovimo istu igru kao protiv Čačka i da nastavimo niz pobeda.
Izjava igrača Crvene zvezde: Bitna pobeda za nas i nastavak pobedničkog niza, posle prve četvrtine gde smo primi dosta poena, zaigrali smo konkretnije i agresivnije i uspeli na odmor da odemo sa većom razlikom. Čestitam svojim saigračima na pobedi i ekipi Čačka na fer igri.

More in Aktuelno