Aktuelno

TRIGLAV KLS, Čačak 94 Quantox – Crvena zvezda mts, 76:89

TRIGLAV KLS, Čačak 94 Quantox – Crvena zvezda mts, 76:89

Oko 200 gledalaca je imalo priliku da posmatra dobru, kvalitetnu i borbenu utakmicu dva rivala. Kadeti Čačka 94 su hrabro ušli u duel sa fizički dominantnijim rivalom i skoro celo prvio poluvreme bili u laganoj prednosti. Ipak, gosti iz Beograda su na veliki odmor otišli sa tri poena prednosti. U nastavku utakmice domaći igrači nisu imali pravih rešenja za centra Crvene zvezde Vlajića, koji je prosto bio nerešiva enigma. Presudan je bio treći period nakon koga su gosti stigli do dvocifrene razlike. U poslednjih 10 minuta agresivni i borbeni igrači Čačka 94 su pokušali da preokrenu rezultat, ali su gosti stečenu prednost sačuvali i na kraju zaslužćeno slavili. Utakmica je bila veoma fer i korektna od strane igrača i trenera oba tima, a Čačak 94 je završio seriju utakmica sa najkvalitetnijim rivalima.
Dejan Kolarević, “Čestitke Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Mi smo danas pružili verovatno svoj maksimum u ovom trenutku i ja zaista nemam šta da zamerim mojim igračima. Nismo imali rešenje za centre Crvene zvezde i to je presudilo. Okrećemo se narednim mečevima gde sigurno možemo tražiti pobedu, a ekipi Crvene zvezde želim uspeh u daljem takmičenju“.
Pavle Nikolić, “Čestitke Beograđanima na pobedi. Borili smo se maksimalno i mislim da smo odigrali dobru utakmicu. U duelima sa najjačim rivalima napredujemo i verujem da u narednom periodu možemo pobediti timove koji su pred nama.
Miloš Šakota, “Prvo bih čestitao domaćinu na zaista izvanrednom dočeku i gostoprimstvu. Znao sam da nas očekuje teška utakmica i tako je i bilo. Materijalizovali smo prednost u visini i mislim da je to presudilo. Ekipi čačka 94 želim puno sreće u nastavku sezone“.
Aleksa Vlajić, “Dosta teže nego što rezultat pokazuje smo stigli do pobede. Ekipa čačka 94 se nije predavala nijednog trenutka. Iskoristili smo visinsku prednost i zasluženo slavili“.

More in Aktuelno