Aktuelno

TRIGLAV KLS, Beko – SPD Radnički d.o.o., 96:60

TRIGLAV KLS, Beko – SPD Radnički d.o.o., 96:60

Još jedna pobeda za beogradsku ekipu Beko. Domaćini su ušli dosta sigurnije u meč, to im se isplatilo i svojim zalaganjem došli su do još jedne, veoma važne pobede. Rezultatski se nisu odlepili na sigurniju prednost sve do drugog poluvremena i nije se očekivalo da će tako lako doći do pobede, a pogotovo ne do rezultatski ovako ubedljive. Gosti su prikazali dosta slabiju igru od one koja se očekivala.
Beljić Zoran, Zaustavili smo disciplinovanom igrom u odbrani šut za 3 poena, kao i kontranapade protivnika što je bilo presudno. Kada nam je profunkcionisao napad napravili smo razlilku u našu korist. Ekipi Radničkog sve čestitke za borbenost i sportsko ponašanje kroz celu sezonu.
Miloš Šojić, Ušli smo bolje u meč, borbenije. Imali smo cilj da pobedimo ovu utakmicu i da se približimo top 8. Ostaje nam sledeća utakmica za nedelju dana u hali Dinamik. U taj meč moramo da uđemo još jače od ovog jer nam je ta pobeda veoma važna da bi dokazali da nam je u ovoj sezoni mestu tu. Zahvaljujem se svojim saigračima današnjoj utakmici i na borbenosti a protivnicima želim dobro odigranu poslednju utakmicu.
Igor Todorović, Čestitao bih protivničkoj ekipi na pobedi. Ušli su bolje od nas u utakmicu i na kraju i zasluženo dobili sa razlikom preko 30. Sve čestitke.
Durutović Ilija, Hteo bih da čestitam protivničkoj ekipi Beka na dobro odigranoj utakmici i na današnjoj pobedi, na velikoj borbi koju su pokazali na današnjoj utakmici. Takođe bih da se zahvalim svojim saigračima na borbi i na dobroj sezoni.

More in Aktuelno