Aktuelno

TRIGLAV KLS, Beko – Sloga, 87:66

TRIGLAV KLS, Beko – Sloga, 87:66

Važna pobeda za beogradski BEKO. Iako se očekivalo da neće tako lako dođi do pobede, a pogotovo ne do ovako rezltatski ubedljive, ipak na terenu je stanje bilo drugačije. Gosti su prikazali dosta slabiju igru od one koja se očekivala jer su ove dve ekipe već imale zanimljive i neizvesne susrete. Beko tim nastupio je dosta dominantnije i odlučnije, i od samog početka napao za novi trijumf. To im se isplatilo i svojim zalaganjem došli su do još jedne, veoma važne pobede.
Beljić Zoran, Očekivao sam neizvesniju utakmicu jer protiv ekipe Sloge imamo već 2 neizvesne utakmice. Bolje smo otvorili utakmicu, bili smo disciplinovani u odbrani i došli do, za nas, važne pobede. Čestitke ekipi Slogi na fer igri.
Miloš Šojić, Otvorili smo meč borbenije od njih. U prvom poluvremenu napravili razliku od 20 poena, zadržali smo to do kraja I uzeli pobedu. Želim protivnicima sreću u nastavku sezone. Sve čestitke ekipi BEKA na zasluženoj pobedi. Momci su pokazali kako se bori za svoj tim i to je to. Poželeo bi im sve najbolje a o mojoj ekipi nemam ništa lepo da kažem.

More in Aktuelno