Aktuelno

Trening reprezentacije za članove UKTS

Trening reprezentacije za članove UKTS

Dragi treneri,
Još jednom vas obaveštavamo da će u organizaciji našeg Udruženja, a na inicijativu selektora naše seniorske reprezentacije Svetislava Pešića, biti održan pokazni trening seniorskog državnog tima Srbije. Ovo jedinstveno predavanje, koje se po prvi put organizuje na ovaj način, biće održano 22. februara u dvorani „Aleksandar Nikolić“ sa početkom u 11 časova.
Kao što ste već obavešteni, pokazni trening trajaće dva sata, a potom će svi prisutni imati priliku da u narednih sat vremena sa selektorom Pešićem razgovaraju, razmenjuju iskustva i postavljaju pitanja.
Ovakvi pokazni treninzi naše reprezentacije bi trebalo da u budućnosti postanu praksa, a prisustvo na njima bude obavezno i jedan od uslova za sticanje trenerske licence.
S obzirom na jedinstvenu priliku da uživo pratite trening naših vrhunskih igrača koji će voditi jedan od naših najboljih trenera svih vremena, pozivamo vas da u što većem broju prisustvujete ovom predavanju.Takođe, podsećamo da svi oni koji se budu odazvali našem pozivu na poklon će dobiti ulaznicu za meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo sa Slovačkom.

Očekujemo vas!

Sportski pozdrav
Vaš UKTS

More in Aktuelno