Aktuelno

TIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Mega Soccerb, 89:82

TIGLAV KLS, Dynamic VIP PAY – Mega Soccerb, 89:82

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Jedna jaka i neizvesna utakmica od početka do kraja, odigrana u jakom ritmu sa mnogo agresivnosti i kontakta. Ekipa Mege je bila šuterski jako raspoložena , ali smo mi u produžetku pokazali jači karakter i zasluženo slavili.
ILIJA MILIJAŠEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Čestitao bih pre svega saigračima na jednoj izuzetno dobroj utakmici jer ovo je jedna veoma bitna pobeda za nas. Sada smo obezbedili četvrto ili peto mesto na tabeli što nam olakšava protivnika na završnom turniru. Teška utakmica Mega je sjajno šutirala pravili su nam probleme van linije za tri poena. Uspeli smo da smognemo snage da se vratimo u igru nakon što su napravili prednost. Na kraju smo otišli u produžetke gde smo mi bili bolji u odbrani od njih i mislim da je to na kraju prelomilo utakmicu u našu korist. Čestitam ekipi Mege na borbenosti i na sjajnoj utakmici.
VESELIN PETROVIĆ KK MEGA SOCCERB, Bila je jedna dobra utakmica pravi derbi kao i što se očekivalo, čestitam ekipi Dinamika na pobedi a na nama je da ispravimo greške da vidimo u budućnosti šta da radimo jer ne mogu da budem zadovoljan igrom svojih igrača.
NIKOLA ĐAPA IGRAČ KK MEGA SOCCERB, Pre svega svaka čast protivniku na odličnoj borbi i mislim da smo zbog nedostatka koncetracije izgubili ovaj meč u produžetku.

More in Aktuelno