TRIGLAV ŽKLS

STARA PAZOVA – LOZNICA 79:39

STARA PAZOVA – LOZNICA 79:39

Staropazovačke košarkašice su zabeležile još jednu pobedu pred svojom publikom i učvrstile četvrto mesto na tabeli ŽKLS. Utakmica je imala dva svoja lica. U prvoj četvrtini vodila se izjednačena borba u kojoj su obe ekipe bile ravnopravne. Tek sredinom drugog perioda, domaće košarkašice su stekle osetniju prednost koje su samo uvećavale do kraja susreta. Kod domaćih košarkašica istakle su se Opačić,Ivanić i Kovačević a kod gostiju bolјe od ostalih bile su Sekulić i Mitrović.
Renata Mužević, ŽKK Stara Pazova, Čestitala bih svojim igračicama na više nego zasluženoj pobedi. Loše smo ušle u meč, i tek u drugoj četvrtini ušli smo u ritam utakmice i stekli osetniju prednost.Ima mnogo stvari koje treba da ispravimo pred završni turnir koji nas očekuje krajem aprila.Čestitala bih i gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Sara Opačić, ŽKK Stara Pazova, Čestitala bih svojim saigračicama na pobedi i gošćama na fer i korektnoj igri.Danas smo imali više želјe i borbenosti i smatram da je to presudilo pobednika.
Nikola Rakić, ŽKK Loznica, Dobro smo otvorili utakmicu, ali to nije nije bilo dovolјno za nešto više. Imamo još dve utakmice do kraja lige i nadamo se bar jednoj pobedi, čime bi popravili sveopšti utisak za celu sezonu. Čestitao bih protivnicama na zasluženoj pobedi.
Milica Sekulić, ŽKK Loznica, Dobro smo počeli utakmicu ali to nije bilo dovolјno.Čestitala bih svojim igračicama na prikazanoj igri, kao i protivnicama na pobedi.

More in TRIGLAV ŽKLS