RODA JLS

SLOBODA – RANDNIČKI 82:66

SLOBODA – RANDNIČKI 82:66

Na utakmici 22.kola izmedju KK Sloboda i KKK Radnički prikazana je odlicna igra oba tima pred preko 100 gledalaca. U prvom poluvremenu prikazana je izjednačena igra obe ekipe. U drugom poluvremenu domacin je smanjio broj izgubljenih lopti i uspeo da se rezultatski odlepi i slavi na kraju utakmice. U ekipi Slobode istakao se Danilo Krstić dok je u ekipi Radničkog najbolji pojedinac bio Luka Kraljić.
Vladimir Lučić, Mi ovom utakmicom završavamo takmičenje u Roda jedinsvenoj juniorskoj ligi Srbije na 9-om mestu. Zadovoljan sam kako je sezona završena. Možda smo mogli u prvih osam ali nekoliko utakmica smo izgubili nesrecno ja jednu loptu. Raduje me što smo iz juniorske ekipe dobili par igrača koji su priključeni seniorskoj ekipi što je i bio cilj takmičenja u ovoj ligi. Gostima čestitam na fer i korektnoj igri a mojim momcima pobedu.
Danilo Krstić, Čestitao bih svojim igračima na teškoj i zasluzenoj pobedi. Imali smo vise želje u zavrsnici utakmice i dosli do jos jedne pobede.
Boško Lalić, Iako bez rezultatskog znacaja, jako dinamicna utakmica sa dosta lepih poteza, ali i gresaka i na jednoj i na drugoj strani. Mi kao po sablonu, odigramo odlicno poluvreme i onda nam se desi psiholoski pad u drugom poluvremenu. Cestitam ekipi Slobode na fer i korektnoj igri. Verujem da ce dva kluba igrati kvalitetne meceve i u seniorskoj i u mladjim kategorijama sledeće sezone.
Luka Kraljic, Utakmica kao preslikana iz skoro svakog kola. U prvom poluvremenu pokazemo da smo ozbiljna ekipa, i onda neobjasnjiv pad u drugom poluvremenu. Cestitam ekipi Slobode na pobedi.

More in RODA JLS