Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Vojvodina, 68:74

RODA JLS, Žitko Basket – Vojvodina, 68:74

U 12.kolu Roda JLS juniori Žitko basket kao domaćini poraženi su rezultatom 68-74 (17-19, 20-12, 12-19, 19-24). Gosti su pogotovo drugo poluvreme odigrali odličnu utakmicu. Izabranici trenera Lazara Vukoslavčevića nikako nisu mogli da nađu pravi ritam i zasluženo su izgubili . U ekipi trenera Dulejana najbolji su bili Mandić M – 12 poena, Kovijanić V- 11 poena i Pokrajac M – 10 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili Mitrović A sa 25 poena , Milošević A – 18 poena i Lazarević Đ – 7 poena. U narednom 13.kolu Vojvodina gostuje u Somboru dok Žitko basket takođe gostuje Megi.
Lazar Vukoslavčević, Pre svega bi čestitao ekipi Vojvodine na fer i korektnoj borbi. Drugo poluvreme smo odigrali bez energije bez ženje i doživeli smo zasluženo poraz. Okrećemo se sledećem kolu i pripremi utakmice sa Suboticom.
Đorđe Lazarević, Nemam reči za poraz osim da nas nije bilo na terenu. Da smo na sve ličili komplet samo ne na pravu ekipu. Moramo da napravimo reset i da krenemo da igramo kako umemo. Čestitke Vojvodini.
Nikola Dulejan, Čestitao bi Žitku na fer i korektnoj igri, dosta teška utakmica, moji momci su ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Sve najbolje Žitku u daljem takmičenju.
Mateja Mandić, Vrlo bitna pobeda za nas. Posle loših rezultata na početku sezone , mislim da sad polako pokazuejmo ko smo i šta smo. Čestitam Žitku na borbi a mojim igračima na pobedi.

More in Aktuelno