Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Spartak Office Shoes, 92:86

RODA JLS, Žitko Basket – Spartak Office Shoes, 92:86

U napred odloženoj utakmici 10.kolu Roda JLS juniori Žitko basket-a uz veliku borbu na terenu savladali su ekipu KK Spartak Office shoes iz Subotice rezultatom 92-86 (24-18, 20-16, 26-32, 22-20). Veoma dinamična utakmica sa puno borbe , lepih poteza i lepih koševa. Neverovatno puno ubačenih šuteva za tri poena, i u sam kraj ušlo u egal, a odlučivale su nijanse. Moramo da pohvalimo ekipu Spartaka koja je za tri poena šutirala neverovatnih 14/26. U ekipi trenera Borović Danila najbolji su bili Čičić D – 30 poena , kao i Burda M i Ključik V sa po 16 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili večeras fantastični Đorđević Marko sa 37 poena i indeksom +51, zatim uvek dobri Mitrović A sa 22 poena i Ostović A – 11 poena. U narednom redovnom 13.kolu Spartak gostuje u Nišu, dok Žitko basket takođe gostuje ekipi Mege.
Lazar Vukoslavčević, Čestitao bi pre svega ekipi Spartaka na fer i korektnoj utakmici. Momci su odigrali energetski dobru utakmicu. Utakimica sa dosta brze igre i na kraju smo uspeli da sprovedemo u delo sve što smo se dogovorili u svlačionici i pobedimo utakmicu. Spartaku želim svu sreću u daljem takmičenju.
Marko Đorđević, Čestitao bih ekipi Spartaka na fer i korektnoj igri. Poveli smo u prvom poluvremenu, dok su nas u drugom stigli dobrim šutom za tri poena i nekim našim lošim defanzivnom odlukama, ali na kraju smo uspeli da prelomimo utakmicu i pobedimo.
Danilo Borović, Čestitke ekipi Žitka na fer i korektnoj borbi i zasluženoj pobedi. Odnos u skokovima je 45-24 što govori ko je želeo više do pobede. Želim im sreću u nastavku sezone.
Borivoj Kojić, Počeli smo dosta slabo kada smo podcenili protivnika,oni su napravili seriju u prvoj četvrtini 22-09 mislim da je bi rezultat i drugoj četvrtini su nastavili. Posle toga u drugom poluvremenu smo mi počeli dosta bolje da igramo ali nismo uspeli jer je Žitko bio skoncentisovaniji u završnici. Čestitke protivniku na pobedi.

More in Aktuelno