Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Partizan, 87:90

RODA JLS, Žitko Basket – Partizan, 87:90

U utakmici 20.kola Roda JLS juniori Žitko basket-a i Partizana prikazali su odličnu utakmicu za sve posetice iste kao i za publiku koja je meč posmatrala preko interneta. Uz veliku borbu na terenu, produžetak i trojku u zadnjoj sekundi, KK Partizan savladao je ekipu KK Žitko basket rezultatom 87-90 (20-18, 19-21, 23-19, 16-20, 09-12). Veoma dinamična utakmica sa puno borbe , lepih poteza i lepih koševa. Utakmica prelepa za gledanje gde je ceo meč bio u egalu, a odlučivale su nijanse. Žitko je na samom kraju regularnog dela imao pobedu u svojim rukama ali odlični Partizan se nije predavao i ušlo se u produžetak. U samom produžetku Partizan je bio nešto bolji , međutim Žitko je stigao prednost ali u poslednjem sekundu meča Bojan Beatović je pogodio trojku u doneo bitnu pobedu svojoj ekipi. U ekipi trenera Milije Bogićevića najbolji su bili Mikić V – 28 poena, pomenuti Beatović B- 17 poena i Drezgić S sa 12 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili večeras fantastični Đorđević Marko sa 33 poena , zatim uvek dobri Mitrović A sa 23 poena i tandem Ogrizović Đ i Lazarević Đ sa po – 10 poena. U narednom redovnom 21.kolu Partizan gostuje Dinamiku, dok Žitko basket takođe gostuje ekipi Spartaka u Subotici.
Lazar Vukoslavčević, Čestitao bi pre svega ekipi Partizana na fer i korektnoj utakmici. Momci su odigrali energetski dobru utakmicu. Igrali smo bez nekih bitnih igrača, dali su momci sve od sebe ali eto kad ne pogodimo neke ѕicere i odemo u produžetak često se ovako završi. Svakako se ovako postaje veliki igrač i mi se okrećemo narednim kolima gde tražimo pobede. Crno belima želim svu sreću u daljem takmičenju.
Đorđe Lazarević, Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektnoj igri. Imali smo mnogo siguacija gde smo mogli da prelomimo utakmicu, nismo dali neke neke bitne i to nam se obilo o glavu na kraju. Šut za pobedu u zadnjoj sekundi sve ste videli. Idemo dalje i dalje smo peti i mi se pitamo.

More in Aktuelno