Aktuelno

RODA JLS, Žitko Basket – Mega MIS, 68:89

RODA JLS, Žitko Basket – Mega MIS, 68:89

U 2.kolu Roda JLS juniori Mege opravdali su ulogu favorita i bez problema pobedili Žitko basket sa 68-89. (11-31, 13-15, 24-23, 20-20). Gosti su odmah u prvoj četvrtini nametnuli svoj ritam, odmah se odvojili na +20 i vešto održavali do kraja utakmice tu prednost. Ekipa Žitka je posle 10 godina učesnik Roda JLS, i možemo reći da je veliki rad pred njima da bi mogli da pariraju ekipama kao što je Mega MIS. U ekipi trenera Avramovića najbolji su bili Marković B – 24 poena , Siby A- 20 poena i Mušicki A – 12 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili su veliko pojačanje Milošević A – 23 poena, Jokić I – 16 poena i Mitrović A – 08 poena. U narednom 3.kolu Mega MIS dočekuje Crvenu Zvezdu dok Žitko basket putuje u Sombor na megdan Džokeru.
Lazar Vukoslavčević, 2.kolo i poraz od favorita Mege. Pokazali su da su ekipa jedna od najboljih u ligi. Moji momci su u početku bili jako uplašeni i shodno tome mnogo nas očekuje puno rada da ispravimo greške kao i da se spremimo za Džoker .Čestitke Megi i stručnom štabu i želim im puno sreće u daljem takmičenju.
Aleksa Milošević, Počeli smo mnogo loše utakmicu, uz mnogo ubačenih šuteva za tri poena Mege, dok smo mi sve promašili. Bez borbe, bez želje i nadam se da će sledeća utakmica biti mnogo bolja za nas. Čestitam ekipi Mege na pobedi.
Dragoljub Avramović, Čestitao bi domaćinu na fer i korektnoj igri. Naši momci su pokazali da su ipak za nivo veći, kontrolisali smo utakmici tokom celog njenog toka i idemo danje.
Danilo Dožić, Veoma teška utakmica, držali smo rezultat od početka do kraja, dali smo sve od sebe i čekamo sledeću utakmicu.

More in Aktuelno