Vesti

RODA JLS, Žitko Basket – Joker, 102:88

RODA JLS, Žitko Basket – Joker, 102:88

U 14.kolu Roda JLS juniori Žitko basket uz veliku borbu na terenu savladali su ekipu Džokera iz Sombora rezultatom 102-88 ( 28-16, 27-23, 24-26, 23-23). Gosti su kao odlična a veoma mlada ekipa došli u Beograd da pobede. Izabranici trenera Lazara Vukoslavčevića su prvo poluvreme odigrali skoro pa odlično gde je više igrača bilo poenterski raspoloženo. Drugo poluvreme je donelo bržu igru , jaču igru pod košem gde je i Džoker zaigrao dosta dobro ali nije bilo vremena da stignu prednost Žitka. U ekipi trenera Ivića najbolji su bili Marković B – 22 poena , Kustudić M- 16 poena i Kovačević V – 12 poena, dok su kod trenera Vukoslavčevića bolji od ostalih bili trio Đorđević M – 21 poen, a Mitrović A i Milošević A sa po 20 poena. U narednom 15.kolu Džoker gostuje u Nišu Konstantinu dok Žitko basket u istoj hali ide na megdan favoritu i sportskim prijateljima Crvenoj Zvezdi.
Lazar Vukoslavčević, Pre svega bi čestitao ekipi Džokera na fer i korektnoj borbi. Prvo poluvreme smo odigrali odlično kako smo se i dogovorili svlačionici, što je pokazalo i razliku. Pad mali u drugom poluvremenu ali uspeli smo da ovu utakmicu privedemo kraju i pobedimo. Okrećemo se sledećem kolu i pripremi utakmice sa Crvenom Zvezdom.
Mitrović Aleksandar, Utakmica je bila odlična, dali smo sve od sebe da sve zamisli trenera ispoštujemo. Smatram da možemo dosta bolje. Moramo da radimo na svim segmentima jer će kroz sezonu sve teže biti dolaziti do pobeda kako nama tako i svima. Čestitke momcima iz Džokera na fer igri.

More in Vesti