Aktuelno

RODA JLS, Vojvodina mts – Dynamic VIP PAY, 90:72

RODA JLS, Vojvodina mts – Dynamic VIP PAY, 90:72

U dvanaestom kolu Roda juniorske lige Srbije ekipa Vojvodine je na svom terenu pobedila ekipu Sloge iz Kraljeva rezultatom 90-72.Od samog početka viđena je izjednačena igra obe ekipe.Vojvodina je do svojih poena najčešće stizala iz igre u tranziciji koja im je omogućila veliki broj prodora. Sa druge strane gosti su takođe igrali u ritmu domaćina i to im je odgovaralo tri četvrtine, da bi na kraju u poslednjoj deonici energetski posustali. Domaćin koristi umor gostiju u poslednjoj četvrtini, dodatno pojačava agresivnost i tera protivnika na grešku.Iz tih grešaka su dolazili laki poeni za domaćina koji je u poslednjoj četvrtini ubacio čak 33 poena i tako potrvdio pobedu
Najbolji pojedinac na utakmici bio je Luka Savanović koji je postigao 17 poena i uz to imao 6 skokova.Pratio ga je Kondić sa 16 i Vojinović sa 15 poena i 5 skokva i isto toliko asistencija.Kod gostiju bolji od ostalih je bio Kuvekalović sa 21.
Luka Savanović, Čestitam gostima fer i korektnoj igri.Mi smo u poslednjoj deonici podigli agresivnost u odbrani i tako slomili protivnika.

 

More in Aktuelno